Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa sağlıklı açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi gidiş anında kapının mümkün olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapısı acil çıkış muhtevain kullanılacaksa o çağ lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın bapsı; isim katkısızlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri safi kesme meydanı 150 metrekare’den okkalı ve birden ziyade gömlekı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten zait olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zorunlu kılınmıştır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Hileüminyum kapılar, bedduaşap kapılar ve çelik baplar imalatında maksut niteliklere bakarak farklı özellikte baplar da binaların mimari strüktürsına veya kapıların kullanılacağı sektöre bakılırsa başka olabilmektedir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri yüz baplar hüsran görmez.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şık yüce nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Bina bâtıni yangın merdivenleri, insanların hızlı ve güvenli bir şekilde boşaltma Yangın Merdiveni Kapısı edilmelerini sağlamlar ve evgin durumlarda yangın güvenliğini zaitrır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut balans kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page